Osobní odběr zboží ve skladu v Mělníku, či zaslání přes Uloženku, Zásilkovnu, In time, DPD. Při nákupu nad 2000,- kč doprava ZDARMA! Možnost velkoobchodní spolupráce! Zboží přímo od výrobce!

Salát z červeného zelí,dýňového oleje a avokáda

Přestože v zimě často chybí silné barvy, které nás inspirují, můžete vždy namalovat den s barevným jídlem. Tento salát ulehčí váš den. červené zelí,dýňový olej a avokádo vás potěší, ale také uspokojí.

 
Znám hodně lidí, kteří jen zřídka ví, jak připravit červenou zelí na salát. Musím přiznat, že nevím, proč to říkáme červeně, když je fialová. Nejčastěji jíst jablky.

Ale víte, že vás nikdy netrápím s vařením, takže se okamžitě připravíme a připravíme si oběd co nejdříve. Nepochybujte o výživě tohoto jídla, je zde avokádo, které se postará o to, abyste nebyli unaveni.

Vzhledem k tomu, že to bude zcela surové jídlo, věnujte pozornost tomu, jak budete cítit chutě, plné energie. Kdo ví, možná máte pocit, že tento pocit a zavést další surové jídlo, s výjimkou ranní smoothie nebo nakrájené šťávy pro občerstvení.

Pro 2 osoby:
½  Červeného zelí
2 avokáda
2 polévkové lžíce potravinářských kvasnic (volitelné)
½ čajových lžiček dýňového oleje (na ochucení)
1 lžíce jablečného octa
sůl

Příprava do 60minut :

Odstraňte vnější listy zelí, umyjte a nakrájte, nastrouhejte. Osolte zelí a nechte ho odpočívat na cca 30 minut.

Poté lehce pomačkejte v rukách, abyste ho změkčili.

Avokádo oloupejte, odstraňte pecku a nakrájejte na melé kostky.V míse promíchejte zelí, avokádo,olej a další přísady dle chuti.

Servírujte.Dobrou chuť.