Osobní odběr zboží ve skladu v Mělníku, či zaslání přes Uloženku, Zásilkovnu, In time, DPD. Při nákupu nad 2000,- kč doprava ZDARMA! Možnost velkoobchodní spolupráce! Zboží přímo od výrobce!

Jamnica minerální voda perlivá 0,5L

Pramen Jamnica poprvé objevila Marie Terezie v roce 1772,kde dala vzorek vody na chemickou analýzu a Jamnica byla registrována jako minerální voda.V roce 1828 lékárník označil vodu jako lék na problémy s trávením a Jamnica se začala oficiálně plnit do lahví a prodávat. Od samého počátku i po desetiletí se zachovala jako synonymum tradičních chorvatských nápojů s nejvyšší kvalitou.Jeho minerální složení podporuje trávení jídla a přirozeně napomáhá k regeneraci trávicího traktu, a proto po jídle nemáte žádné těžké pocity nadýmání či únavy.

Obsahuje přírodní Co2,  má vysoký obsah vápníku, hořčíku a draslíku. Jak poznáte, že máte nedostatek draslíku?Jste oslabení, unavení a mohou Vás trápit křeče či zácpa.Tento minerál dokáže také zlepšit problémy, které nastanou, když se organismu zvýší množství kyseliny močové, což může navíc vyvolat dnu.

CELÉ BALENÍ OBSAHUJE 12ks

Vyprodáno
Kód: 187
Značka: Jamnica
20 Kč
Kategorie: Nápoje
Hmotnost: 0.5 kg

 

Zavážíme také firmy,čerpací stanice, státní instituce, školy, bary, hotely a restaurace. Pro naše smluvní zákazníky nebo pravidelné odběratele máme připravené speciální velkoobchodní ceny a slevy. Při nákupu nad 1500 kč doprava zdarma.

Známá z celého Chorvatska, nesmí chybět u každého oběda či večeře a posezení s přáteli.

Vhodná také při problémech s trávením a nadýmáním.

Pramen se nachází v oblasti Pisarovina,Chorvatsko z 800 metrů hlubokých podzemních vod (Janinuv pramen) a je chráněn před jakýmkoli znečištěním. V soutěži 175 registrovaných produktů z 11 zemí získala přírodní minerální voda Jamnica zlatou medaili za nejlepší minerální vodu v Evropě.

Analytické složení : 100 g/ml v mg/l obsahuje: Ca2+ 110 • Mg2+ 47,0 • K+ 26,9 • NH4+ 2,0 • HCO3 2204,5 • Cl- 267,1 • So42- 119,1 • Nq2 0,01 • No3 0,1 • obsah Co2 3500 mg/l
Analýzu provedla Medical Universiti of Zagreb dne 2. 10. 2013. Skladujte v suchu do 25°C a chraňte před sluncem.
Min. trv. uvedena na obalu.