Ajvar jíme rádi ve všech podobách, známe ho tedy jako pokrm, přílohu, omáčku, pomazánku, ale také jako přísadu do dušených pokrmů, fazolí nebo omáček. Zvláště dobře se...
Extra panenský olivový olej se získává přímo z plodů oliv, přičemž čerstvé plody jsou podrobeny výhradně mechanickým procesům, aby všechny ingredience zůstaly původní.
Pro všechny, kteří potřebují mírně kořenější chuť pokrmů, je k dispozici Zvijezda kečup s mírně pikantnější chutí. Tradiční recept na jemný kečup Zvijezda je doplněn...
Středomořská chuť zelených oliv
Hvězdy zelených oliv představují olivy v jejich nejpřirozenější podobě. Vybrané zdravé plody oliv jsou konzervovány před úplným dozráním a...
Kombinace papriky a oliv pro lepší chuť
Tento lahodný doplněk pokrmů vzniká výběrem semen zelených oliv, která se poté vypeckují a plní paprikovou pastou. Paprika se do oliv...