Filet z makrely v olivovém oleji
Kód: 2361Související produkty

Paštika s lanýži je pochoutka, kterou stojí za to ochutnat a vychutnat si plnost chuti.

Sardinková paštika je skutečnou delikatesou, kterou můžete podávat s opečeným chlebem a prosciuttem, jako předkrm nebo zcela samostatné jídlo.

Adria jemný ajvar se vyrábí pouze z papriky, bez přídavku lilku a rajčat. Každá sklenice je vyrobena z 16 pečených červených paprik.

Šťavnaté kousky tuňáka ponořené v jemně slaném nálevu, který uchovává přírodní chuť této mimořádně chutné ryby, a to bez přidaného oleje. Bohatý na bílkoviny a živiny, ale s...

Známý zlatý obal naznačuje, že toto balení obsahuje skutečný poklad, jak gastronomický, tak výživný. Čerstvé jadranské sardinky v prvotřídním olivovém oleji, jemně osolené, v...

Ajvar jíme rádi ve všech podobách, známe ho tedy jako pokrm, přílohu, omáčku, pomazánku, ale také jako přísadu do dušených pokrmů, fazolí nebo omáček. Zvláště dobře se...
Detailní popis produktu
Složení: borůvka (Scomber japonicus) 70 %, olivový olej 30 %, sůl.
Hmotnost pevného podílu: 73,5 g) filety z makrely (Scomber scombrus) 70 %, olivový olej 30 %, jedlá sůl. Alergeny: ryby a výrobky z nich.
Způsob rybolovu: metoda "purse seine".
Skladujte v suchu při teplotě od +2 do +28 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Hmotnost: 105 g
Země původu: Chorvatsko.