Filet z makrely v olivovém oleji
Kód: 2361Související produkty

Po vytažení z hlubin Jaderského moře tyto sardinky plavou dál - v bohaté rajčatové šťávě. Tyto sardinky jsou hlavní složkou tohoto lahodného, rychlého jídla, které lze...

Šťavnaté kousky tuňáka ponořené v jemně slaném nálevu, který uchovává přírodní chuť této mimořádně chutné ryby, a to bez přidaného oleje. Bohatý na bílkoviny a živiny, ale s...

Ostrý ajvar Adria je vyroben pouze z papriky, bez přídavku lilku a rajčat. Každá sklenice je vyrobena z 16 pečených červených paprik.

Nejkvalitnější makrely jsou bohaté na aminokyseliny, minerály a vitamíny. Samotné filety tvoří minimálně 70 % obalu a přinášejí 100% požitek ve špičkové chuti! Můžete je...

Sardinky v olivovém oleji z Jadranu a ostrova Brač kde společnost Sardina vyrábí rybí produkty již od roku 1907 jsou známe po celém světě svoji nejen svou chutí ale také...

Adria jemný ajvar se vyrábí pouze z papriky, bez přídavku lilku a rajčat. Každá sklenice je vyrobena z 16 pečených červených paprik.
Detailní popis produktu
Složení: borůvka (Scomber japonicus) 70 %, olivový olej 30 %, sůl.
Hmotnost pevného podílu: 73,5 g) filety z makrely (Scomber scombrus) 70 %, olivový olej 30 %, jedlá sůl. Alergeny: ryby a výrobky z nich.
Způsob rybolovu: metoda "purse seine".
Skladujte v suchu při teplotě od +2 do +28 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Hmotnost: 105 g
Země původu: Chorvatsko.