Filet z makrely v olivovém oleji
Kód: 2361Související produkty

Nejkvalitnější makrely jsou bohaté na aminokyseliny, minerály a vitamíny. Samotné filety tvoří minimálně 70 % obalu a přinášejí 100% požitek ve špičkové chuti! Můžete je...

Po vytažení z hlubin Jaderského moře tyto sardinky plavou dál - v bohaté rajčatové šťávě. Tyto sardinky jsou hlavní složkou tohoto lahodného, rychlého jídla, které lze...

Známý zlatý obal naznačuje, že toto balení obsahuje skutečný poklad, jak gastronomický, tak výživný. Čerstvé jadranské sardinky v prvotřídním olivovém oleji, jemně osolené, v...

Ajvar jíme rádi ve všech podobách, známe ho tedy jako pokrm, přílohu, omáčku, pomazánku, ale také jako přísadu do dušených pokrmů, fazolí nebo omáček. Zvláště dobře se...

Špičkové kousky tuňáka s výjimečnou nutriční hodnotou jsou zalité lahodným a kvalitním olivovým olejem, díky čemuž jsou ještě šťavnatější a měkčí. Nutriční hodnoty v tomto...
Detailní popis produktu
Složení: borůvka (Scomber japonicus) 70 %, olivový olej 30 %, sůl.
Hmotnost pevného podílu: 73,5 g) filety z makrely (Scomber scombrus) 70 %, olivový olej 30 %, jedlá sůl. Alergeny: ryby a výrobky z nich.
Způsob rybolovu: metoda "purse seine".
Skladujte v suchu při teplotě od +2 do +28 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Hmotnost: 105 g
Země původu: Chorvatsko.