Kořenící pasta bazalková 90 g

Kód: 5762
Novinka
Neohodnoceno
59,90 Kč
Skladem

Vaše eso v rukávu, to jsou kořenící pasty Podravka Natur, které přináší moderní a inovativní způsob dochucování jídel. Výrazně Vám zjednoduší přípravu pokrmů, protože zeleninu nemusíte čistit ani krájet, ale jednoduše ji dle chuti přidáte.

Díky vysokému obsahu zeleniny a čistě přírodnímu složení jsou tyto výrobky vhodné pro vegetariány i vegany a jistě si je oblíbí i maminky s dětmi, které ocení nízký obsah soli (méně než 2 %), absenci palmového oleje, umělých aromat či konzervantů, a navíc jsou přirozeně bez lepku.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vaše eso v rukávu, to jsou kořenící pasty Podravka Natur, které přináší moderní a inovativní způsob dochucování jídel. Výrazně Vám zjednoduší přípravu pokrmů, protože zeleninu nemusíte čistit ani krájet, ale jednoduše ji dle chuti přidáte.

Díky vysokému obsahu zeleniny a čistě přírodnímu složení jsou tyto výrobky vhodné pro vegetariány i vegany a jistě si je oblíbí i maminky s dětmi, které ocení nízký obsah soli (méně než 2 %), absenci palmového oleje, umělých aromat či konzervantů, a navíc jsou přirozeně bez lepku.

Všechny 4 druhy kořenících past Podravka Natur (cibulová, česneková, zeleninová, bazalková) mají široké možnosti použití, a to v teplé i studené kuchyni – do polévek, dušených jídel, omáček, pro přípravu salátových dresinků, jako marinády na maso, ryby, zeleninu, do pomazánek či do dipů a studených omáček, podávaných například ke grilované zelenině nebo masu. Chuť připravovaného pokrmu kořenící pasty nijak nepřebíjí, ba naopak, podtrhnou ji a umocní.

 

Složení: bazalka 71 %, slunečnicový olej, ocet kvasný, jedlá sůl mořská s jodem (jedlá sůl mořská, jodičnan draselný), škrob kukuřičný.

Použití: Použití produktu je jednoduché a intuitivní – dávkování přímo z tuby dle svých chuťových preferencí.

Hmotnost Brutto: 98 g
Hmotnost Netto: 90 g
Výrobce: Podravka d.d., Chorvatsko

Doplňkové parametry

Kategorie: Přísady do jídel
Hmotnost: 0.1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: