LOZOVAČA 2letá
Kód: 2430Související produkty

Po vytažení z hlubin Jaderského moře tyto sardinky plavou dál - v bohaté rajčatové šťávě. Tyto sardinky jsou hlavní složkou tohoto lahodného, rychlého jídla, které lze...

Známý zlatý obal naznačuje, že toto balení obsahuje skutečný poklad, jak gastronomický, tak výživný. Čerstvé jadranské sardinky v prvotřídním olivovém oleji, jemně osolené, v...

Ajvar jíme rádi ve všech podobách, známe ho tedy jako pokrm, přílohu, omáčku, pomazánku, ale také jako přísadu do dušených pokrmů, fazolí nebo omáček. Zvláště dobře se...

Sardinky v olivovém oleji z Jadranu a ostrova Brač kde společnost Sardina vyrábí rybí produkty již od roku 1907 jsou známe po celém světě svoji nejen svou chutí ale také...
Detailní popis produktu
Vinný destilát byl v dávných dobách považován za univerzální lék a za prostředek k prodloužení lidského života. Výroba vinného destilátu se rozšířila hlavně ve vinařských krajích, neboť tento způsob zpracování vína se stal vhodným regulátorem konzumace vína a uplatnil se hlavně tehdy, když byla nadprůměrná úroda vinné révy a tomu odpovídající značná produkce vína. Kromě Francie je vyráběn vinný destilát ve větší míře též v Itálii, Španělsku a Portugalsku. V posledně jmenovaných zemích se však vyrábí hlavně vinný líh neboli spirit, který se používá k alkoholizování vín určených k vývozu. V Chorvatsku a Bosně a Hercegovině se vyrábí vinný destilát z vína, protože nadprodukce vína je v některých letech a oblastech značná.
Hmotnost | 1.6 kg |
Objem | 1.00 l |
Obsah alk. | 40 vol% |
Výrobce: Hercegovinavino d.o.o.