Jemný kečup Podravka je ideální pro všechny spotřebitele, kteří preferují jemnou a nasládlou chuť rajčat.
Pro ty, kteří mají rádi pikantnější příchutě, doporučujeme kečup ostrý.
Pečená paprika a česnek, kombinace, jejichž chuť je sama o sobě zvláštní, a v kombinaci tvoří vynikající sklenici pečených paprik Adria.
V tomto obalu si mohou najít své místo pouze ta nejkvalitnější celá rajčata, zrající na středomořském slunci.
Málo věcí v kuchyni se dá srovnat s vůní čerstvých rajčat, zejména uprostřed zimy! Jako doplněk k jídlu nebo na jemných, teplých bruschettách je to nepřekonatelná připomínka...
Pasírovaná rajčata se získávají jednoduchým spařením a oloupáním.
Skvělá rajčatová omáčka s bazalkou, hodí se do vše vašich pokrmů.
Dvakrát koncentrovaný rajčatový protlak dodá vašemu jídlu plnější chuť, příjemnou vůni a atraktivní červenou barvu.
Sušená rajčata ve slunečnicovém oleji, sterilovaná zelenina jednodruhová. Přirozený zdroj vlákniny. Země původu Itálie.