V podmínkách středomořského podnebí, které se vyznačuje krátkými a mírnými zimami a dlouhými a teplými léty na slunci, byla vytvořena vína, která se vyznačují ideálním rozdělením alkoholu, kyselin, minerálů, tříslovin, barvy, bílkovin a vitamínů.
Je vyrobeno z odrůdy hroznů Plavac malý na poloostrově Pelješac v Chorvatsku.
Má tmavě červenou barvu s inkoustovými odlesky a velmi dobrou viskozitu.
Vůně je čistá s nádechem švestek, fíků a mandlí.
Chuť je plnější s bohatou tříslovinou a ovocností, zušlechtěná uležením v dubových sudech, které jsou opravdu cítit.
Dingač Skaramuča Pelješac získal bronzovou medaili na největším americkém vinařském veletrhu v San Francisku, cenu získal v soutěži 4 500 vzorků vín z celého světa.
Obsah alkoholu 15%
Podává se vychlazené na 17°C -18°C k červenému masu, zvěřině, masu na grilu, rybám a zrajícím sýrům.
Doporučujeme zvolit kurýrní službu Messenger,
nehrozí téměř žádné poškození zboží, jelikož zásilky překládají ručně, nikoli přes dopravníky jako ostatní kurýrní služby.
*Ilustrační foto
Kategorie: | Víno, Likéry |
---|
V podmínkách středomořského podnebí, které se vyznačuje krátkými a mírnými zimami a dlouhými a teplými léty na slunci, byla vytvořena vína, která se vyznačují ideálním rozdělením alkoholu, kyselin, minerálů, tříslovin, barvy, bílkovin a vitamínů.
Dingač Skaramuča Pelješac získal bronzovou medaili na největším americkém vinařském veletrhu v San Francisku, cenu získal v soutěži 4 500 vzorků vín z celého světa.
Obsah alkoholu 15%
Podává se vychlazené na 17°C -18°C k červenému masu, zvěřině, masu na grilu, rybám a zrajícím sýrům.