Dalmátský pršut rodinné firmy Mataš, sušený minimálně 16-18 měsíců který dovážíme již několik let, jako výhradní dovozce do ČR s SK je vyroben z domácí vepřové kýty (Původ masa Chorvatsko) . Maso se před sušením nakládá do solného roztoku na 30 dní, suší se minimálně 12 měsíců a je jediný z mála pršutu, který je navíc jemně zauzený. Chorvatský pršut (chorvatské prosciutto) je vynikající delikatesou pro každou příležitost.
Bez konzervantů a barviv!
Hmotnost cca 6-8 kg Cena bude upřesněna při balení objednávky. Cena za 1kg- 569,-Kč
Cetifikace kvality: ISO9001:2000 i ISO14001:2004
V případě že pršut neznáte neváhejte nás kontaktovat či rovnou objednat malé balení cca 100g.
Skladujte v suchu při teplotě 5-20°C
Kategorie: | Pršut,sýry,speciality,paštiky |
---|
Díky své specifické chuti a neobvyklým možnostem získání je považován za jeden z nejoriginálnějších a nejlepších produktů chorvatské kuchyně.
Dalmatinský prosciutto "Mataš" je z dávných dob vyráběn ve vesnicích pod jižním Velebitem a Novigradským mořem. V místním rodinné společnost "MATAŠ" na ochranu gastronomického dědictví zahájila produkci dalmatského prosciutta "Mataš" jako původního ekologického produktu svého regionu pod vrcholem Velebit.
Doručení kurýrní službou pouze od cca 9-5 měsice (chladnější počasí) či osobní odběr, Prahu a okolí zavážíme po celý rok.
Na Vaše oslavy,rauty,svatby,dárkové balíčky nakrájíme množství dle objednávky např. emailem či telefonicky.
Na Vaše oslavy,rauty,svatby,dárkové balíčky nakrájíme množství dle objednávky např. emailem či telefonicky.
Bez domácího pršutu se na pobřeží, ale vlastně ani téměř v celém Chorvatsku, neobejde žádné posezení s přáteli, žádná recepce, oslava či slavnostní oběd.