Neohodnoceno

Dalmátský pršut cca 100g

Dalmátský pršut rodinné firmy Mataš, sušený minimálně 16-18 měsíců, který dovážíme již několik let do ČR s SK je vyroben opravdu z domácí vepřové kýty v oblasti Jasenice, pod horou Velebit. Maso se před sušením nakládá do solného roztoku na 30 dní (mořská sůl), a je jediný z mála pršutu, který je navíc jemně zauzený. Chorvatský pršut (chorvatské prosciutto)  je vynikající delikatesou pro každou příležitost. V ČR a SK nemá konkurenci. Máme stovky spojených zákazníků. Certifikace kvality: ISO9001:2000 i ISO14001:2004
Bez lepku.
 
Skladujte v suchu při teplotě 5-20°C
 
 
Skladem
Kód: 225
Značka: Mataš
99,90 Kč 99,90 Kč / 100 g
Díky své specifické chuti a neobvyklým možnostem získání je považován za jeden z nejoriginálnějších a nejlepších produktů chorvatské kuchyně.
Dalmatinský prosciutto "Mataš" je z dávných dob vyráběn ve vesnicích pod jižním Velebitem a Novigradským mořem. V místním rodinné společnost "MATAŠ" na ochranu gastronomického dědictví zahájila produkci dalmatského prosciutta "Mataš" jako původního ekologického produktu svého regionu pod vrcholem Velebit.

Na Vaše oslavy,rauty,svatby,dárkové balíčky nakrájíme množství dle objednávky např. emailem či telefonicky.
 
Bez domácího pršutu se na pobřeží ale vlastně ani téměř v celém Chorvatsku, neobejde žádné posezení s přáteli, žádná recepce, oslava či slavnostní oběd.
 
V případě objednávky na sýry, klobásy či pršut kurýrní službou doporučujeme objednat termobox z důvodu udržení teploty.
 

Video Mataš