Originální dalmatská panceta získaná z domácího vepřového masa je velmi oblíbeným a tradičním sušeným produktem obyvatel na úpatí jižního Velebitu a Novigradského moře a je součástí gastronomického dědictví této oblasti.
Vyrábí se tradičním ekologicko-domácím způsobem v ideálních mikroklimatických podmínkách s moderními hygienickými a technickými znalostmi.
Výrobní cyklus zahrnuje přípravu surovin, solení, moření, uzení za studena, sušení a zrání, které trvá min. 45 dní.
Ideální vztah mezi masem a tukovou tkání,
kontrolované podmínky technologického zpracování a uzení, zvláštní senzorický vzhled, to je dalmatská panceta "MATAŠ" .
Klasifikujeme ji jako ideální produkt pro opravdové gurmány a labužníky, které uspokojí svou originální chutí, opravdovou domácí výrobou a kvalitou.
Kategorie: | Klobásy,pršut,sýry,speciality |
---|
Originální dalmatská panceta získaná z domácího vepřového masa je velmi oblíbeným a tradičním sušeným produktem obyvatel na úpatí jižního Velebitu a Novigradského moře a je součástí gastronomického dědictví této oblasti.
Vyrábí se tradičním ekologicko-domácím způsobem v ideálních mikroklimatických podmínkách s moderními hygienickými a technickými znalostmi.
Výrobní cyklus zahrnuje přípravu surovin, solení, moření, uzení za studena, sušení a zrání, které trvá min. 45 dní.
Ideální vztah mezi masem a tukovou tkání,
kontrolované podmínky technologického zpracování a uzení, zvláštní senzorický vzhled, to je dalmatská panceta "MATAŠ" .
Klasifikujeme ji jako ideální produkt pro opravdové gurmány a labužníky, které uspokojí svou originální chutí, opravdovou domácí výrobou a kvalitou.