Čokoláda Adria byla vždy a bude dělaná ručně dle tradiční receptury navíc s malými kousky vanilky.
Při výrobě čokolády Adria používáme pouze nejkvalitnější tmavou čokoládu (s min 72% kakaa), která se mísí s velmi specifickými a většinou tradičními chorvatskými ingrediencemi.
Většina těchto složek se také shromažďuje ručně a vyžaduje dlouhý proces přípravy pro použití v čokoládě.
Kategorie: | Sladkosti |
---|---|
Výživové hodnota na 100g výrobku: | |
Energetická hodnota (kcal/kj): | 2455/590 |
Tuky: | 40,10g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 26,11g |
Sacharidy: | 47,55g |
z toho cukry: | 30,30g |
Vláknina: | 1,92g |
Bílkoviny: | 8,69g |
Sůl: | 0,30g |
Při výrobě čokolády Adria používáme pouze nejkvalitnější tmavou čokoládu (s min 72% kakaa), která se mísí s velmi specifickými a většinou tradičními chorvatskými ingrediencemi.
Složení: kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, vanilka min. 2%, emulgátor: sójový lecitin;(Lecitin je přirozená součást mnoha potravin, je to zdraví prospěšná látka) přírodní vanilková příchuť. Čokoláda obsahuje: kakaová sušina min. 72%.