Červené víno Villányi Portugieser 2018
Kód: 3624Související produkty

Pečená červená paprika, pečený lilek, slunečnicový olej, mořská sůl: 100% přírodní, to je Mama´s Ajvar ostrý, který je vyroben podle jedinečné a přesně vyvážené receptury chutí....

Šťavnaté kousky tuňáka ponořené v jemně slaném nálevu, který uchovává přírodní chuť této mimořádně chutné ryby, a to bez přidaného oleje. Bohatý na bílkoviny a živiny, ale s...

Ajvar jíme rádi ve všech podobách, známe ho tedy jako pokrm, přílohu, omáčku, pomazánku, ale také jako přísadu do dušených pokrmů, fazolí nebo omáček. Zvláště dobře se...

Adria jemný ajvar se vyrábí pouze z papriky, bez přídavku lilku a rajčat. Každá sklenice je vyrobena z 16 pečených červených paprik.

Mezze domácí ajvar je skutečně luxusní doplněk ke grilovanému masu, rybám, bramborám či prostě jen tak na opečenou bagetku.

Vynikající pomazánka z tuňáka z Jadranu a ostrova Brač kde společnost Sardina vyrábí rybí produkty již od roku 1907 jsou známe po celém světě svoji nejen svou chutí ale...
Detailní popis produktu
Jedná se o nejdříve zrající a jednu z nejpopulárnějších odrůd červených hroznů ve Villány - a není se čemu divit! Středně intenzivní fialová barva, na nose lehoučké lesní ovoce s kořenitým nádechem, živá chuť ovoce, svěží kyselost a tříslovina, přesto úžasná lehkost tohoto vína Vás nemůže nechat chladnými. Perfektně se hodí k pečené huse nebo kachně s dušeným červeným zelím, nebo ke studenému talíři ve stylu maďarské kuchyně. Podávejte při 18 °C a užijte si chvíle plné nezapomenutelných chutí.
Země původu: Maďarsko
Dodavatel: Csányi Winery
Teplota skladování: v suchém prostředí při teplotě od +5°C do +25°C