Badel Pelinkovac Antique 0,05l
Kód: 3549Související produkty

Sardinky se zeleninou z Jadranu a ostrova Brač kde společnost Sardina vyrábí rybí produkty již od roku 1907 jsou známe po celém světě svoji nejen svou chutí ale také kvalitním...

Mezze domácí ajvar je skutečně luxusní doplněk ke grilovanému masu, rybám, bramborám či prostě jen tak na opečenou bagetku.

Po vytažení z hlubin Jaderského moře tyto sardinky plavou dál - v bohaté rajčatové šťávě. Tyto sardinky jsou hlavní složkou tohoto lahodného, rychlého jídla, které lze...

Vynikající pomazánka z tuňáka z Jadranu a ostrova Brač kde společnost Sardina vyrábí rybí produkty již od roku 1907 jsou známe po celém světě svoji nejen svou chutí ale...

Pečená červená paprika, pečený lilek, slunečnicový olej, mořská sůl: 100% přírodní, to je Mama´s Ajvar ostrý, který je vyroben podle jedinečné a přesně vyvážené receptury chutí....

Makrela je jedním z nejlepších zdrojů omega 3 mastných kyselin a je bohatá na selen, který posiluje imunitní systém. Adriatic Queen makrela v olivovém oleji obsahuje makrelu z...

Ajvar jíme rádi ve všech podobách, známe ho tedy jako pokrm, přílohu, omáčku, pomazánku, ale také jako přísadu do dušených pokrmů, fazolí nebo omáček. Zvláště dobře se...
Detailní popis produktu
Produkt pochází z roku 1862, kdy byla v roce 1862 založena společnost Badel. Byl navržen Franjo Pokorným, obchodníkem a zakladatelem společnosti Badel v roce 1862. V té době se Antique prodával výhradně v lékárnách pod doporučením "žaludeční tonikum". Bylo to tak vyhledávané, že se Franjo Pokorny stal dodavatelem tohoto fantastického likéru i pro vídeňské a francouzské soudy a podle záznamů se už v té době vyvážel do Ameriky.
obsah: 0,05l
alkohol: 35%
Antique Pelinkovac se vyrábí od roku 1862 stejným tradičním způsobem, podle původní receptury, ze 100% přírodních ingrediencí.
Každá láhev je také označena jedinečným sériovým číslem vytištěným na štítku na zadní straně. V chuti tohoto prémiového bylinného likéru dominuje pelyněk, aromatická rostlina, která vyniká svou vůní a poté tónem hořkosti, kterou si mnozí pamatují a uznávají pro své blahodárné účinky .
Země původu: Chorvatsko