Ajvar domácí extra pálivý Habanero 212ml
Ajvar Burn je připravený dle starého domácího receptu s přidáním min.20% Habanero papriky,(jedna z nejpálivějších na světě) která mu dodává extremní pálivou chuť, kterou jste dosud nevyzkoušeli v žádném ajvaru na světě. Pravdou je, že mnozí lidé jí ajvar ze sklenice lžící samostatně protože milují chuť zeleniny a tak prosíme buďte v tomto případě velmi opatrní!Je vynikající!
Složení:Pečené papriky,lilek, olej, sůl, koření,bez umělých barviv a konzervantů.
Vynikající ke grilovanému masu,s masovou směsí a těstovinami,na čerstvě pečený chléb, bagetu, topinky apod.
Tento AJVAR, vyrobený z min. 95% zeleniny, poskytuje jedinečnou chuť přírody a je opravdovou delikatesou.
Kategorie: | Ajvar,olivy,sardinky |
---|---|
Hmotnost: | 0.2 kg |
Domácí ajvar 200g zpracovaný ručně, dle originální receptury. Neobsahuje lepek a konzervanty.
Tento AJVAR, vyrobený z 95% zeleniny, poskytuje jedinečnou příchuť přírody a udělá každé jídlo luxusnější.
Ajvar je čalamáda, připravovaná především z červených paprik s lilkem, česnekem a chilli. Ajvar pochází ze srbské kuchyně, a byl proto dlouho známý jako srbský salát nebo „srbský zeleninový kaviár“.Po druhé světové válce se stal v Jugoslávii populární jako salát (příloha) a dnes je populární na Balkáně. Původní domácí ajvar je vyroben z pečených paprik, zatímco někteří výrobci používají průmyslové vařené papriky, což vede k nižší kvalitě. Podle množství kapsaicinu v paprikách a množství přidaných chilli paprik, může být sladký, pikantní